Konference

image

“Nav svarīgi no kurienes tu esi nācis, ir svarīgi kur tu vēlies nokļūt.”

8.oktobrī Rīgas Forum Cinemas vienā no auditorijām pulcējās tuvu 700 cilvēkiem, lai dienas garumā, klausoties pieredzes stāstos par veiksmīgu karjeru, iegūtu jaunus iespaidus par uzņēmējdarbību un ieteikumiem, kā turpmākos gadus pavadīt biznesā lietderīgi un iedvesmojoši.

Lai izveidotu veiksmīgu uzņēmumu kaut tikai skolas līmenī, kā trīs nozīmīgas lietas JA Latvija valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns minēja kvalitāti, noformējumu un fokusu. Tas vedīs ne tikai uz panākumiem, bet liks klientiem pievērst tavam darbam lielāku  uzmanību un teikt par tevi labus vārdus arī citiem. Un vārdi “Jā, mēs varam!” ir jāprot skaļi pateikt katram uzņēmējdarbības uzsācējam un ir jāaizmirst par “Man nav laika”, jo tikai laiks būs visa atslēga.

“Bieži vien, vai tā tas ir lielākoties, nav skaidrs un ir grūti atrast to, “ko es gribu”.Bet pat visvēlākajā vakarā vai agrākajā rītā var atnākt doma ar kuru tu celsies, lai ietu atrast tās sākumu,” tā teica Mikus Opelts, kura starptautiskais uzņēmums aizsākās tieši tādā veidā. “Tā bija viena doma, viens brīdis un pēkšņi es nespēju no tā vairs novērsties, un tad man kļuva skaidrs – tas būs tas ar ko es sākšu, iespējams, savu veiksmes karjeru.”

Ir svarīgi ne tikai atšķirties, pievērst vislielāko uzmanību klientiem, lai viņiem nepazustu vēlme iegādāties tavu preci, svarīgi ir arī mazāk klausīt citus, un ietērpt savu biznesu gados, nevis nedēļas vai mēneša griezumā, jo, ja neizdodas uzreiz – tas ir pareizi, bet, ja paveicās – tas ir vissliktākais skolotājs.

Šī konference bija īpaša ne tikai skolēniem vai studentiem, kuri uz to devās, lai iedvesmotu sevi, bet arī JA Latvija, jo tā bija viena no lielākajām konferencēm kāda līdz šim bijusi.

Šīs personības – Jānis Krievāns, Jānis Paiders, Kristiāns Lancmanis ar savu komandu, Jānis Palkavnieks, Mikus Opelts, Edgars Rozenvalds, Artūrs Mednis, Claudio A.Rivera un Aigars Rostovskis iedvesmoja un lika saprast, ka nekas nav neiespējams, ja par to cīnās. Paldies!

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.