Konference

26.oktobrī Rīgā, Ķīpsalas hallē otro gadu pēc kārtas norisinājās Junior Archievment Latvia organizētais pasākums „Uzdrīksties uzvarēt”. Šī gada tēma bija GRAFITI, kas simbolizē cīņu, nepadošanos, ambīcijas, ticību saviem spēkiem. Pasākumā pulcējās vairāk nekā 600 jauniešu no visas Latvijas. Pasākuma laikā jauniešiem bija iespēja iedvesmoties no talantīgiem uzņēmējiem, spilgtām Latvijas personībām un pašu jauniešu pieredzes stāstiem uzņēmējdarbībā.

Konferencē piedalījās finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, uzņēmēji Martins Zemītis (Materia Bikes), Dāvis Siksnāns (Printful), Edgars Rozenvalds (Wood religion), Ģirts Ozoliņš (Erica Synths), Normunds Bergs (SAF tehnika), reklāmas guru Andris Rubīns (DDB), LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis, piedzīvojumu meklētājs Kārlis Bardelis (Bored of Borders),mūziķe Agnese Ratkovska (Triana Park), kā arī Latvijas veiksmīgākie skolēnu mācību uzņēmumi. Viens no tādiem bija mūsu paši Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas absolventi 2016./2017.m.g. Ralfs Rogaļevs un Elgars Rihards ar SMU „Light-Up”,  kuri šajā gadā pārstāvēja Latviju Eiropas SMU finālā, kā arī Filips Juris Krišjānis līderu programmas absolvents 2016./2017.m.g. ar produktu Faraway un JA-YE projekta Start Strong Start Up uzvarētāji Dāvis Kokainis un Maija Ziemele ar SMU „Wild Beard”.

Pasākuma laikā bija iespējams arī apmeklēt dažādu SMU un sadarabības partneru stendus, lai komunicētu un gūtu ieskatu jomā. Konferences laikā lektori iedvesmoja, motivēja jauniešus ar daudziem ieteikumiem dzīvei un biznesam. Pasākuma mērķis bija rosināt Latvijas jaunatni pievērsties uzņēmējdarbībai, lai attīstītu jauniešos prasmi un uzņēmību īstenot savas biznesa idejas. Šis viennozīmīgi bija viens no spilgtākajiem un vērienīgākajiem šī gada Latvijas jauniešiem organizētajiem pasākumiem, kur smelties iedvesmu turpmākajam gadam.

Ja nevarēji šogad tikt uz konferenci, tad ir iespējams to noskatīties tiešsaistē:

http://straume.lmt.lv/lv/konferences/konferences/uzdriksties-uzvaret/1003756

Laura Jurevica (12.kom)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.