Biznesa stratēģijas spēle TITAN

10. kom. klases puiši izcīna 3. vietu

valsts JAL TITAN biznesa stratēģijas spēles finālā.

32226493660_9c7233a2e6_o

Š.g. 27. janvārī norisinājās Rīgas Biznesa skolas rīkotais JAL TITAN biznesa stratēģijas spēles valsts fināls RTU Rīgas Biznesa skolas telpās, kurā piedalījāmies arī mēs, 10. kom. klases puiši: Kļims Portnojs, Mārtiņš Volkovs, Miks Vīķis un Roberts Dancis, kurš fināla klātienē nepiedalījās, jo tajā laikā piedalījās “Erasmus+” projektā, viņu aizstāja Jānis Kļaviņš. Finālā izcīnijām 3. vietu.

Titan 2Mūsu komandai “Chikens” ļoti paveicās ar iekļūšanu pusfinālā, jo sākumā bija paredzēts, ka pusfinālā iekļūst labākās 2 komandas no katra reģiona, taču nolikums mainījās un iekļuva 4 labākās reģiona komandas. Mēs pusfinālā iekļuvām tikai kā 4. labākā sava reģiona komanda un ar to mums ļoti paveicās, taču sevi uzskatījām par līdzvērtīgiem konkurentiem un sīvā cīņā izcīnijām uzvaru pusfinālā un iekļūšanu finālā, kurš norisinājās Rīgas Biznesa skolas telpās. Tur mūs sagaidīja sīva konkurence, jo finālā bijām visjaunākie no vidusskolniekiem, taču tas mūs neapturēja turpināt cīnīties par augstām vietām. Pēc stratēģijas spēles ierindojāmies 4., no 3. vietas atpaliekot vien dažus punktus. Fināla otrajā kārtā bija jāizveido prezenācija par savas spēles stratēģiju, ko izdarījām labi, jo bijām jau iepriekš gatavojušies un ar šo prezentāciju mums pietika, lai izcīnītu 3. vietu.

Kopumā esam ļoti apmierināti ar savu sniegumu, jo 3. vieta valstī, mūsuprāt, ir ļoti labs rezultāts, zinot to, ka mums priekšā ir vēl 2 gadi, lai sevi pierādītu. Mūsu ieteikums pārējiem ir nebaidīties no konkurences un piedalīties konkursos.

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.