Projekts “Central Baltic Student Enterprises without Borders”

garenais

Septembra pēdējās četrās dienās Jānis Ēriks Grūtups un Letīcija Līva Lukjanska (11.kom.)  un Aivars Šaicāns, Krista Gaisa (11.v) projekta Central Baltic Student Enterprises without Borders ietvaros devās uz Somiju biznesa parteru meklējumos.

Pasākuma programma bija ļoti plaša, sākot ar vispārējām lekcijām par biznesa uzsākšanu un IT prasmēm biznesā, beidzot ar „ledus laušanas” spēlēm, partneru meklēšanu dažādās sadarbības aktivitātēs un Somijas tirgus izpēti, kas, pēc dalībnieku domām, bija visinteresantākais uzdevums. Visi projektā iesaistītie jaunieši devās uz Helsinku iepirkšanās centru Kamppi, kur pusstundas laikā garāmgājējiem reklamēja savu produktu un uzklausīja viņu viedokli. Visas projekta aktivitātes bija veidotas ar mērķi attīstīt un iemācīt, kā arī iegūt jaunus draugus no tādām valstīm kā Zviedrija, Somija un Igaunija. Mūsu skolas grupa ļoti aktīvi piedalījās visos pasākumos, pārstāvot valsti, pilsētu un skolu godam.

Mājupceļš tika aizvadīts patīkamā gaisotnē, jo izvirzītais mērķis – atrast līdzīgi domājošos jauniešus , ar kuriem sadarboties un veidot starptautisku uzņēmumu – izpildīts un  jaunas zināšanas un iedvesma veidot skolēnu mācību uzņēmumu – iegūta. Tagad ar nepacietību tiek gaidīts projekta turpinājums 11.novembrī Igaunijā.

Letīcija Līva Lukjanska (11.kom.)

Kategorija(s): Kom.aktivitātes

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.