KONKURSS!!!

izaicinajums2

Labdien,

Ventspils pilsēta, Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils Digitālais centrs”, Ventspils Augstskola un Ventspils pilsētas Izglītības pārvalde aicina pieteikt skolu komandas neaizmirstamam IT piedzīvojumam- “Ventspils IT izaicinājums 2016”.

Tas ir vēl nebijis konkurss skolēniem, kurā skolēni apgūs un demonstrēs savas spējas jēgpilnā un radošā moderno tehnoloģiju pielietošanā. Konkursā piedalīties tiek aicināti VISU klašu skolēni no VISĀM Latvijas skolām.

Konkursa gaitā skolēni apgūs noderīgas prasmes un zināšanas moderno tehnoloģiju lietošanā un digitālā satura radīšanā. Par balvu fondu gan skolēniem, gan skolotājiem rūpēsies Ventspils pilsētas dome, IT izglītības fonds “Start IT”, SIA “Mikrotīkls” un SIA “Microsoft Latvija”.

Mudinām skolas pieteikt pēc iespējas vairāk komandu, jo aktīvākā pirmās kārtas skola saņems lieliskas apmācības skolēniem vai skolotājiem savā skolā!

Sadarbībā raugoties,

Ventspils Digitālais centrs

Sīkāku konkursa aprakstu un pieteikuma anketu meklējiet www.ventspilsitizaicinajums.lv un piesakiet komandu līdz 12.oktobrim!

Kategorija(s): Bez tēmas, Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.