Eurodesk semināri jauniešiem

"Time to Move" Eurodesk kampaņa LatvijāEiropas informācijas tīkls jauniešiem Eurodesk septembra beigās visā Eiropā organizē kampaņu “Time to Move” (jauniešu mobilitātes iespējas). Latvijā kampaņu īsteno Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra.

Kampaņas “Time to Move” laikā jaunieši un jaunatnes jomas darbinieki aicināti apmeklēt dažādus bezmaksas seminārus.

21. septembrī ES Mājā (Aspazijas bulvārī 28, Rīgā) notiks seminārs “Es piedalījos/īstenoju “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu”. Semināra norises laiks: no plkst. 15:00 līdz plkst. 17:00. Programmā – “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu iespējas, Eurodesk aktualitātes. Pieteikšanās semināram līdz 16. septembrim.

23. septembrī ES Mājā (Aspazijas bulvārī 28, Rīgā) notiks seminārs “Sociālā uzņēmējdarbība Latvijā: Tavs izaicinājums nākotnei?” Sociālā uzņēmējdarbība ir iespēja ar savu darbu palīdzēt dažādām sabiedrības sociālajām grupām, turklāt tā ir arī iespēja jaunietim iegūt savu pirmo darba vai uzņēmējdarbības pieredzi. Norises laiks: no plkst. 14:00 līdz plkst. 17:00. Pieteikšanās semināram līdz 17. septembrim.

24. septembrī viesnīcā “Bellevue Park Hotel” (Slokas ielā 1, Rīgā) notiks seminārs “Kādas ir mūsdienu jauniešu iespējas Eiropā”. Programmā – “Erasmus+” iespējas augstākajā un profesionālajā izglītībā, studiju mobilitātes, prakses iespējas Eiropas parlamentā, kā prezentēt savas prasmes ar Europass. Norises laiks: no plkst. 12:30 līdz plkst. 17:00. Pieteikšanās semināram līdz 20. septembrim.

Eurodesk Logo

Eurodesk tīkla mērķis ir informēt jauniešus par mobilitātes iespējām Eiropā, kā arī veicināt jauniešu aktīvu līdzdarbošanos sabiedriski politiskajā dzīvē. Eurodesk ar savu darbību atbalsta “Erasmus+” programmu, kura sniedz iespēju sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā.

Plašāka informācija: www.timetomove.info un www.jaunatne.gov.lv

Kategorija(s): Karjera

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.